У Тернополі впродовж ночі очищали вулиці від снігу

Опубліковано:
12 Лютого, 2021

У Тернополі продовж ночі понад 60 одиниць техніки очищали вулиці міста від снігових заметів. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак 64 одиниці спецтранспорту та більш як 100 працівників з бригад ручного прибирання, прогортали і підмітали проїжджі частини та пішохідні ділянки, вивозили сніг і посипали дороги протиожеледними матеріалами. До прибирання снігу також долучалися і мешканці житлових будинків.

Як додають у міській раді, прилеглі території до магазинів, кафе, ресторанів та інших об’єктів господарювання прибираються суб’єктами підприємницької діяльності, а приватний житловий сектор – власниками будинковолодінь. За невиконання вимог правил очищення міста від снігу, відповідні структури будуть штрафувати. Сума стягнень на громадян становить від 340 грн до 1360 грн, а на відповідальних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн до 1700 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #сніг, #снігопад, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: