Тернополян закликають підтримати петицію про за заборону антиукраїнських партій

Опубліковано:
11 Лютого, 2021

На платформі «Єдина система місцевих петицій» триває збір підписів про заборону антиукраїнських партій. Петицію підтримали уже 47 осіб.

Як зазначає автор петиції Дмитро Сорока, діяльність так званої «Опозиційної Платформи – За Життя» – це сприяння РФ у справі знищення України.

«Медведчуківська “партія” систематично спрямовує свою діяльність на дискредитацію України, відміну усіх і без того нечисленних позитивних змін та легітимізацію окупації. Не може у воюючій країни існувати партія, лідери якої постійно літають на поклін в столицю країни-окупанта та зустрічаються з її диктатором, що винен за десятки тисяч смертей українців. Ми сподіваємося, що патріотично налаштована громадськість не залишить без уваги цей заклик та допоможе нам разом підштовхнути депутатів обласної ради до вмотивованого та своєчасного звернення до ВРУ з вимогою заборони діяльності колабораціоністів», – йдеться у повідомленні

Аби петицію розглянули, необхідно 300 підписів. До кінця збору залишився ще 21 день.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Опозиційної Платформи - За Життя, #партії, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: