У Бережанській лікарні встановили новий рекуператор, щоб у палатах було свіже повітря

Опубліковано:
11 Лютого, 2021

У Бережанській лікарні встановили новий рекуператор, який забезпечить палати свіжим повітрям і дасть змогу економити тепло. Про це йдеться у групі «Рідне місто» у мережі Facebook:

«Знову ділимося хорошою новиною! Цього тижня в першій палаті інфекційного відділення Бережанської лікарні було встановлено рекуператор PRANA 150 ECO LIFE, котрий було придбано на залишок коштів, збір яких оголошував міський голова Rostyslav Bortnyk задля перевезення допомоги для нашої лікарні. Тож знову дякуємо усім, хто відгукнувся і долучився до пожертвувань на добру справу!!!

PRANA 150 ECO LIFE – це справжня кліматична станція. Завдяки інтелектуальному smart-керуванню та функції “AUTO” – система вентиляції підлаштовується під індивідуальні потреби конкретного приміщення та автоматично регулює режим роботи системи, необхідний у кожен момент. Система перебуває у постійному моніторингу стану повітря в приміщенні ー керуючись інформацією з датчиків (температури, вологості повітря, атмосферного тиску, якості повітря VOC, рівня вуглекислого газу СО2, забруднення повітря небезпечними газами – радон, чадний, природний газ та ін.), рекуператор у режимі “AUTO” здійснює автоматичне керування без втручання людини. Це найбільш оптимальний варіант експлуатації рекуператора, адже система в такому режимі є найбільш ефективною, енергоощадною та автономною.

Також рекуператори, даючи свіже повітря в приміщення, ЕКОНОМЛЯТЬ ТЕПЛО!

Більше про дану модель рекуператора можна почитати тут -, йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: