Чемпіонат світу з біатлону: тернопільські спортсмени посіли четверте місце

Опубліковано:
10 Лютого, 2021

У словенській Поклюці сьогодні, 10 лютого, стартував 55-й чемпіонат світу з біатлону. Першою гонкою стала змішана естафета. Україну представляли Артем Прима, Дмитро Підручний, Юлія Джима та Олена Підгрушна. Про це повідомляє УКРІНФОРМ.

Українці були близькі до перемоги, але втратили позиції на останній стрільбі. Лише 0,5 секунди відділило української збірну від бронзової медалі на Чемпіонаті світу.

Відтак перемогу здобула збірна Норвегії (Стурла Гольм Лагрід, Йоганнес Бьо, Тіріль Экгофф і Марте Ольсбю-Ройзланд), яка показала час 1 година 20 хвилин 19,3 секунди і використала 11 додаткових патронів. «Срібло» в Австрії (+27,0; 2), а «бронза» у Швеції (+30,6; 8). Українська збірна посіла четверте місце.

Додамо, що у змішаній естафеті стартували 27 команд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біатлон, #дмитро підручний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олена підгрушна, #тернопіль, #тернопільські новини, #Чемпіонат світу з біатлону
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: