Тернополянин організував мережу збуту наркотиків на території двох областей

Опубліковано:
9 Лютого, 2021

Правоохоронці Тернопільщини викрили «бізнесменів», які створили мережу збуту наркотичної сировини на території двох областей.

Як розповідають в поліції, тернополянин закуповував наркотики у Львові, а вже в Тернополі перепродував їх іншим «підприємцям». Асортимент товару був різноманітний. Це – кокаїн, метамфетамін, макова соломка, марихуана, амфетамін, ЛСД, МДМА, PVP. Пропонували «бізнесмени» своїм клієнтам і псилоцибінові гриби. Ціна за товар коливалася від двохсот гривень до сотні євро за грам.

Правоохоронцям вдалося викрити мережу та затримати учасників такого «бізнесу». П’ятьом учасникам угрупування обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під ватою з правом внесення застави. Розмір суми коливається від 113 тисяч до 1 мільйона 135 тисяч гривень. Питання щодо решти співучасників вирішується. Також під час обшуку вилучили наркотичні речовини майже на два мільйони гривень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: