У сіті-боті «Назар» оновлено інформацію в модулі «Мій депутат»

09.02.2021 09:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Оксана Горобець

У міському боті «Назар», який працює в  Тернополі уже більше року, днями відбулося оновлення модуля «Мій депутат».

Відтепер жителі міста можуть ознайомитися у сіті-боті із новообраним депутатом VIII скликання на своєму окрузі.

Знайти депутата за власним місцем проживання можна за наступним алгоритмом: обрати меню «Довідка», пункт у меню «Мій депутат», вказати адресу проживання або змінити її та отримати необхідну інформацію. У модулі буде відображено графік та місце прийому депутата, партійність, контактний телефон, електронну пошту та посилання на офіційну сторінку Тернопільської міської ради із ще більшим обсягом інформації.

null

У сіті-боті актуалізовано також інформацію в меню «Муніципальні послуги», зокрема, оновлено контактні номери телефонів комунальних служб міста.

Нагадаємо, основною функцією сервісу є сповіщення мешканців міста щодо планових та аварійних відключень міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення тощо) за вказаною адресою. Також через сіті-бота можна подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або будь-якої іншої аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо).

Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому є встановлений додаток Viber або Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер. Все дуже просто та швидко!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі