Як погода буде до кінця тижня на Тернопільщині: прогнози синоптиків

08.02.2021 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

На Тернопільщині до кінця тижня синоптики прогнозують сніги та морози. Протягом цього часу жителям області рекомендується утриматися від тривалих поїздок.

Відтак завтра, 9 лютого, очікується хмарна погода з проясненнями, часом мокрий сніг та ожеледицю. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10º морозу, вдень 2 – 7º морозу.

10 лютого: Хмарно з проясненнями. Вночі сніг, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10° морозу, вдень 1 – 6° морозу.

11 лютого: Хмарно. Сніг, місцями значний. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вдень подекуди пориви 15 – 20 м/с, хуртовина. Температура впродовж доби 6 – 11° морозу.

12 лютого: Хмарно. Сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, подекуди пориви 15 – 20 м/с, хуртовина. Температура впродовж доби 11 – 16° морозу.

Додамо, що на Тернопільщині діють 4 мобільні пункти обігріву на шасі автомобілів підвищеної прохідності, щоб у короткі терміни прибути до найвіддаленіших куточків області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі