Чи є проїзд державними дорогами України

Опубліковано:
8 Лютого, 2021

Станом на ранок обмеження руху на території України відсутні. Рух автомобільними дорогами держави забезпечений.

Задля безпечного проїзду дорогами державного значення, дорожніми і комунальними організаціями виконуються роботи з обробки проїзної частини протиожеледними матеріалами. Наразі стан покриття на автомобільних дорогах державного значення — переважно мокре оброблене протиожеледними матеріалами.

Зранку сніжить на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровська, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей. На іншій території України без опадів.

Синоптики прогнозують сьогодні в більшості областей хуртовини, в західних, північних та центральних областях значний сніг. На півдні та в Карпатському регіоні — сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь. Удень на Закарпатті — значний дощ. Вночі у західній частині та вдень по всій території країни — пориви вітру 15-20 м/с.

На дорогах ожеледиця — І рівень небезпечності, жовтий.

Зважайте на погодні умови, дотримуйтеся ПДР та уникайте різких маневрів на дорозі. Якщо потребуєте допомоги — телефонуйте на спецлінію 102.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #державні дороги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хуртовина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: