Інтенсивний сніг та потужний вітер не зупиняються: боротьба з негодою триває

Опубліковано:
7 Лютого, 2021

На мережі працює 138 одиниць снігоприбиральної техніки. Вона посипає і чистить покриття від снігової каші.

Наголосимо, що пориви вітру 15-20 метрів за секунду призводять до утворення переметів на деяких ділянках доріг регіону. Спецтехніка їздить безперервно, однак на ліквідацію хурделиці потрібен час.

Просимо водіїв бути уважними та обережними. За можливості уникайте поїздок на значні відстані. Перевірте своє авто, перш ніж вирушити у дорогу.

Звертаємо увагу водіїв, що у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер, котрого учасники дорожнього руху можуть повідомити, якщо з ними щось трапилось у дорозі +38 (0352) 52 41 50.

Перечекати негоду можна на спеціальних майданчиках вздовж державних доріг. Вони нанесені на Google мапу: http://bit.ly/2WsAaZe

За прогнозами синоптиків ближче до ночі снігопад посилиться. Попереджуємо, у випадку значного погіршення погодних умов є ймовірність введення обмеження руху на державних дорогах.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автодор, #дороги, #новини тернопільщини, #прибирання, #снігопад
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: