У Тернополі сьогодні, 6 лютого, вшанували пам’ять загиблого сержанта Олександра Орляка та військового медика Володимира Вовка. До могили героїв прийшли рідні та їхні побратими.

«Рідні, військові, волонтери, працівник Відділу та небайдужі помолилися за їхні душі, відвідали могили Героїв та запалили лампадки. Світла та вічна пам’ять!!!», – йдеться у повідомленні у справах ветеранів у Тернопільській області.

Нагадаємо, що український військовик, командир гармати 128-ї гірсько-піхотної бригади Олександр Орляк загинув 6 лютого 2015 року у бою поблизу Дебальцевого Донецької області. Військового нагородили посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня та званням «Почесний громадянин міста Тернополя».

Український військовий медик 58-ї окремої механізованої бригади помер 7 лютого 2016 року в смт Очеретиному Донецької області. 19 серпня 2016 року Тернопільська міська рада присвоїла посмертно військовому медику звання «Почесний громадянин міста Тернополя».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #володимир вовк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр орляк, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: