На Тернопільщині змінили організаційно-штатну структуру поліції

Опубліковано:
6 Лютого, 2021

Затвердили нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів ГУНП в Тернопільській області. Такі зміни пов’язані з адміністративно-територіальною реформою в Україні.

Відтак, на базі наявних підрозділів почали працювати одне районне управління поліції – Тернопільське та два райвідділи – Чортківський і Кременецький. До складу Тернопільського районного управління поліції увійшли відділ поліції у Бережанах, у Тернополі, Зборові, Теребовлі, Збаражі, Підволочиську та два сектори поліцейської діяльності у Підгайцях та Козові.

Кременецький районний відділ поліції включає в себе два відділення у Шумську та Ланівцях, а також сектор поліцейської діяльності у Почаєві. До Чортківського районного відділу поліції входять відділення поліції в Борщові, Бучачі, Гусятині, Заліщиках та сектор поліцейської діяльності м. Монастириська.

Нагадаємо, що згідно з реформою децентралізації замість 17 буде на Тернопільщині буде три райони – це Чортківський, Кременецький і Тернопільський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #децентралізація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #реформа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: