Комунальники працюватимуть безперервно: у Тернополі готуються до погіршення погодних умов

Опубліковано:
6 Лютого, 2021

Синоптики прогнозують завтра погіршення погодних умов. На дорогах області очікується ожеледиця, вночі місцями, вдень по всій території пориви південно-східного вітру, 15-20 м/с, хуртовини.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, комунальні служби попереджені про можливе погіршення погодних умов, як тільки з’явиться необхідність, снігоочисна техніка буде працювати безперервно.

«Звертаюся до представників ЖЕКів та ОСББ: забезпечте, будь ласка, належне прибирання дворів та міжквартальних проїздів. Тернополяни, прошу також вашої допомоги: якщо поблизу вашого дому утворяться снігові замети, надішліть, будь ласка, фото з адресами на Viber муніципальної інспекції за номером: +38 073 015 1481, аби підрядники та працівники ЖЕКГ могли оперативно все це прибрати», – йдеться у повідомленні Сергія Надала.

Також водіїв закликають не користуватися особистим авто під час снігопаду, а також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #снігопади, #тернопіль, #тернопільські новини, #хуртовина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: