Правоохоронці розслідують факти вечірніх нападів на тернополян

Опубліковано:
6 Лютого, 2021

У Тернополі поліцейські розслідують факти нападу на людей. За словами правоохоронців, такі випадки не є системними, а радше побутовими – на ґрунті зловживання алкоголем.

Як повідомляють в поліції, перших два факти було задокументовано 2 лютого. Тоді 19-річний тернополянин заявив, що на нього напали та побили четверо невідомих поблизу четверо невідомих поблизу парку Національного відродження. Правоохоронці розшукали та притягнули до відповідальності.

Інший потерпілий, який отримав тілесні ушкодження від невідомих осіб у парку Національного відродження, відмовився писати заяву.

Третій випадок, за яким розпочато кримінальне провадження, був задокументований 3 лютого. На вулиці Збаразькій невідомі особи завдали тілесні ушкодження двом жителям Тернополя. Згодом з’ясувалося, що бійка виникла між компаніями молодих людей, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Наразі правоохоронці встановлюють осіб нападників.

Четвертий випадок – зустрічна заява від одного з чоловіків, котрого підозрюють у заподіянні тілесних ушкоджень 19-річному тернополянину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #напади, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: