46000 гривень здали благодійники для сім’ї з Бережанщини, у якої згорів дім

Опубліковано:
5 Лютого, 2021

Для сім’ї зі Слов’ятина на Бережанщині, у якої згорів дім, благодійники перерахували 46 тисяч гривень. Про це у Facebook повідомляють працівники благодійного фонду «Карітас» у Бережанах, які оголошували збір допомоги для цих людей.  За зібрані гроші вдалося купити вікна, двері,  оновити електропроводку та деяке електричне обладнання та придбати матеріали для ремонту приміщення:

«Недавно ми писали про родину погорільців із села Слов’ятин. Перед самісінькими святами в їхньому будинку сталася пожежа і люди, які і так перебувають у скрутних життєвих обставинах, опинилися просто посеред вулиці. У відчаї вони звернулися за допомогою. І не буває так, щоб, хто з вірою просить та молиться до Господа, був Ним не вислуханий. Буквально за кілька днів на наш рахунок поступило від добродійників 46 тисяч гривень. За ці гроші вдалося придбати вікна, вхідні та міжкімнатні двері, оновити проводку, поставити розетки та світильники, купити гіпсокартон та фарбу. На сьогодні доставлено вже і меблі. Будинок практично готовий для проживання. Ми надзвичайно вражені добротою нашої Бережанської (і не тільки) спільноти, адже потерпілими багато-хто зацікавився, і не просто зацікавився, а зробив все, чим міг допомогти. На таку жертовність спроможні справді хороші люди, які вміють відчути чуже горе та зарадити йому. Щиросердна подяка усім жертводавцям! Вашій доброті варто повчитися й іншим. Ще хочемо подякувати тим, хто доклав власних рук, аби швидше відремонтувати дім. А також людям, що прямо чи опосередковано долучалися до відновлення будинку. І, незважаючи на передсвяткову зайнятість та клопоти, наші краяни знайшли час та сили, щоб віддати їх на потреби іншим. Знаємо і віримо, що не тільки оновлений будинок, а й, насамперед, тепло наших сердець зігріватиме потерпілу родину у ці зимові дні. Нехай Всемилостивий Господь щедро поблагословить вас, дорогі добродійники! А за ваші прекрасні вчинки дарує усяких благ на довгі роки життя!», – пишуть працівники бережанського Карітасу. 

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #благодійники, #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: