На Тернопільщині готуються до роковин Чорнобильської катастрофи

Опубліковано:
5 Лютого, 2021

На селекторній нараді з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем обговорили заходи до роковин Чорнобильської катастрофи.

Відтак у ході наради розглянуто основні аспекти плану заходів та визначено головні події, що будуть презентовані до відзначення річниці трагедії.

«В області перебуває на обліку 39304 особи, яким встановлено статус постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Крім того, в області на обліку перебуває 572 вдови померлих громадян, смерть яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи», – повідомив заступник голови ОДА Ігор Гайдук.

Додамо, що на виконання Указу Президента України від 9 грудня 2020 року № 556/2020 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи» утворено організаційний комітет з підготовки та проведення у 2021 році заходів, пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чорнобильська катастроффа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: