Піклування про дітей в садочку «Сонечко» в Теребовлі, що на Тернопіллі

Опубліковано:
4 Лютого, 2021

Приміщення вказаного садка ззовні та в середині повністю реконструйоване згідно проекту в 2020 році, але поза даним проектом залишились подвір’я з ігровими дитячими майданчиками.

От саме це цікавить батьків дітей, які ходять в садок, а саме – коли і хто зробить благоустрій території по сучасному.

Начальник відділу освіти Теребовлянської міської ради пані Світлана Климко проінформувала про даний об’єкт наступне: «Садок-ясля «Сонечко» було в минулому році реконструйовано згідно президентської програми, підрядчик виконав якісно та в строки всі заплановані роботи. Благоустрій території садка цією програмою не було передбачено, тому згодом все має бути впорядкованим за рахунок ресурсів Теребовлянської МТГ. Але, щоб це здійснилося в повній мірі, потрібні звернення батьків та працівників садка до ТМТГ. На весні планується зробити на території й квітникові клумби».

Приміщення садочку дійсно стало однією з прикрас міста. Всі зовнішні стіни покриті енергозберігаючими засобам, приємними кольорами розфарбовані, повністю замінена покрівля, добудовано спортивний зал, облаштована автономна котельня на тверде паливо, в середині також все гоже та привітне, а також зроблені нові доріжки з бруківки та новий кам’яний паркан. Дітям стало цікавіше та тепліше взимку, вони з охотою йдуть кожного дня до садочку. Шкода лише, що територія не входила до проекту і фірма не прибрала за собою сміття, яке й досі псує загальний вигляд купою зіпсутих блоків, каміння та іншим. Також прийшла пора влаштувати на подвір’ї  вже нові, сучасні ігрові майданчики з цікавою атрибутикою й нарешті відмовитись від тих старих ще радянських конструкцій. Керівникові дитячого закладу слід подумати й про загороду для місця пилки та рубки деревини для потреб котельні, щоб це ні в якій мірі не загрожувало здоров’ю дітей.

null

Фото: Віктор Аверкієв

Тому, шановні батьки, не обговорюйте ці тимчасові негаразди поміж себе, а пишіть колективне звернення до Теребовлянської МТГ з перерахунком всіх ваших побажань по благоустрою території садка.

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитячий садок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сонечко, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: