Майже пів сотні іноземців займають керівні посади на Тернопільщині

Опубліковано:
4 Лютого, 2021

На Тернопільщині працює більше 60-ти іноземців із 27-ти країн світу. Майже дві третини із них займають керівні посади. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Відтак станом на 1 січня на Тернопільщині 46 роботодавців використовують працю 61 іноземного громадянина, серед з них громадяни Польщі, Турецької Республіки, Німеччини, Таїланду, Азербайджану, Вірменії, ФРН, Королівства Данії, США, Швейцарії, Латвії, Франції, Китаю, Болгарії Білорусії та ін. Майже дві третини іноземців, які офіційно трудяться на теренах області, обіймають керівні посади та належать до категорії «засновники та/або учасники, а також бенефіціари (контролери) юридичної особи, створеної в Україні».

Додамо, що минулого року у Тернопільському обласному центрі зайнятості було видано 53 дозволи на застосування праці іноземних громадян із 20-ти країн світу. Найбільше дозволів на працевлаштування отримали громадяни Турецької Республіки, Вірменії та Польщі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іноземці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #працевлаштування, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: