На Тернопільщині триває будівництво сучасного навчально-виховного комплексу

Опубліковано:
4 Лютого, 2021

У Підгородньому триває будівництво навчально-виховного комплексу, яке було заплановано ще у 2018 році. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає голова ОДА Володимир Труш, у 2018 році підготували проєкт, кошторис, але на цьому все зупинилося.

«Грошей на будівництво не знайшли, а десятки дітей з приміського села були змушені їздити на навчання в обласний центр та інші села. Ми ж довели, що будувати можна швидко та якісно. Удосконалили проєкт і за рік з нуля звели двоповерхову будівлю. Сьогодні тут завершено зовнішні роботи, підведено комунікації», – повідомив Володимир Труш.

Навчально-виховний комплекс розрахований на 70 дітей. Вартість – 32,5 млн грн. Роботи проводяться за кошти ДФРР на умовах співфінансування з органом місцевого самоврядування. Наразі активно тривають роботи. Як тільки дозволить погода, працівники облаштують територію, спортивні та ігрові майданчики.

Саме ж будівництво планують завершити влітку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підгороднє, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: