Стріляв по дітях: у Тернополі обрали запобіжний захід 42-річному чоловікові

Опубліковано:
4 Лютого, 2021

Сьогодні, 4 лютого, обрали запобіжний захід 42-річному чоловікові, який стріляв по дітях. Суд заслухав обидві сторони та ухвалив рішення.

Під час судового слухання прокуратура вимагала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб. Натомість захист чоловіка просив застосувати щодо нього домашній арешт. Сам же обвинувачуваний запевняв, що вистріл був випадковий і він щиро кається у скоєному. Також чоловік запропонував компенсувати витрати на лікування дітей.

Заслухавши обидві сторони суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави до 3 квітня 2021 року. Обвинувачуваного взяли під варту у залі суду.

Додамо, 42-річного спортивного тренера Валерія Устінова підозрюють у тому, що він 21 січня близько 11-ої години з гладкоствольної рушниці здійснював постріли по дітях, які каталися на санках поблизу №26 школи. Стан одного хлопчика важкий. Йому провели кілька операцій. Наразі він перебуває в одній із клінік Києва.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #варта, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: