Діти яких категорій можуть безкоштовно харчуватися в навчальних закладах Тернополя

Опубліковано:
4 Лютого, 2021
На засіданні виконкому Тернопільської міськради визначили тринадцять категорійдітей, якіможуть безкоштовно харчуватисяузакладахосвіти. А саме йдеться про середньоосвітні школи і закладипрофесійно-технічноїосвіти.

Обіди або триразове харчування таким учням оплачують з міського бюджету.

Вартість харчування залишилася на рівні минулого року, а перелік пільгових категорій доповнився дітьми з числа внутрішньо переміщених осіб. У прийнятому виконкомі документі вказано, що вартість харчування для пільгових категорій дітей становить 26 гривень. Про це повідомила начальниця відділу освіти і науки Тернопільської міськради Ольга Похиляк.

Для дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі дворазове харчування коштує 35 гривень, чотириразове – 60 гривень.

Для всіх учнів Тернопільського педагогічного ліцею спортивного профілю обід коштує 23 гривні, а триразове харчування – 35 гривень.

Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які знаходяться на повному державному утриманні, і які навчаються в училищах або Галицькому коледжі харчування коштує 67 гривень.

У рішенні також визначено, які документи необхідно подати у навчальний заклад, щоб харчуватися безкоштовно. Також вказано, що харчування учнів, які не належать до пільгових категорій, здійснюється за кошти батьків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування, #харчування в шкільних їдальнях
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: