Тернополян запрошують взяти участь у Національному конкурсі творчих робіт

04.02.2021 09:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Оксана Горобець

З нагоди відзначення 30 річниці Незалежності України молодь Тернопільщини може взяти участь у Національному конкурсі творчих робіт (есе) «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді». Метою якого є підтримка обдарованої молоді, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури, створення умов для її творчого зростання.

До участі у конкурсі, який триває з 25 січня по 24 серпня, запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі необхідно надіслати роботу разом із заявкою на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net), вказавши у темі повідомлення «На Конкурс». Прийом конкурсних робіт здійснюється з 11 січня по 09 серпня. Пріоритетні напрямки конкурсу: історія розвитку сучасної української культури; історії успіху молодих письменників, митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва і кіномистецтва; культурна дипломатія; актуальні проблеми розвитку партнерства між креативним громадянським суспільством та державою у представленні української культури світові; креативні індустрії; відновлення культурних пам’яток у межах проєкту «Велика реставрація»; інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

Переможців оголошують 24 серпня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі