Відновлять роботу чи ні? Долю Тернопільського аеропорту вирішували депутати

Опубліковано:
3 Лютого, 2021

На п’ятому пленарному засіданні першої сесії Тернопільської обласної ради, яке відбулося 3 лютого, депутати обговорили долю Тернопільського аеропорту.

Як зазначив на своїй сторінці фейсбук заступник голови облради Володимир Болєщук, було прийнято стратегічне рішення, яке стосується відновлення роботи Тернопільського аеропорту.

«Це крок до розвитку економіки нашого краю та залучення інвесторів. Це стратегічний напрямок як для Тернополя, так і всієї Тернопільської області. Ми виступаємо за господарський підхід до будь-якого питання», – зазначає Володимир Болєщук.

Також під час сесії депутати обговорили питання діяльності комунальних установ та підприємств, власником яких є обласна рада.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільська обласна рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: