Волонтери «Карітасу» організували для тернопільських дітей справжні зимові веселощі

Опубліковано:
3 Лютого, 2021

Волонтери Тернопільського «Карітасу» допомогли дітям відчути по-справжньому зимову та святкову атмосферу. У рамках проекту « Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» вони організували для молоді катання на сноутюбах, ковзанці, атракціонах та відвідали найбільшу в Україні шопку у церкві св. Павла. Про це волонтри розповіли у Facebook: 

«Нарешті надворі зима зі снігом і ми намагаємось разом з дітьми якнайцікавіше організувати активне дозвілля на вулиці. Беззаперечною підтримкою виступають благодійники та волонтери, котрі сприяють нам у цьому. Минув лише тиждень після локдауну, а ми вже встигли покататися на ковзанах та атракціонах у “Файне зимове містечко”, відвідати найбільший різдвяний вертеп в Україні, що у

Церква Св. Ап. Петра а також позмагатися у швидкісному спуску на сноутюбах в Savich-Park. Висловлюємо вдячність організатору “Файне зимове містечко” п. Тарасу, о. Panteleymon Zayats із

Церква Св. Ап. Петра та працівникам мережі сноутюбових парків «Dream park». Спільними зусиллями ми змогли запропонувати дітям активне, радісне, а головне корисне та цікаве дозвілля.

Зустрічі у Центрі для дітей та молоді тривають, стежте за нами та долучайтеся, бо разом веселіше», – пишуть працівники «Карітасу».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтери, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: