Усі послуги онлайн: презентували портал «Електронний кабінет тернополянина»

Опубліковано:
2 Лютого, 2021

Сьогодні, 2 лютого, презентували тестову версію електроно-інформаційного порталу «Електронний кабінет тернополянина». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, впродовж року портал будуть вдосконалювати. Однак уже зараз містяни можуть переглянути на платформі дані з Реєстру громади (місце реєстрації) та дізнатися кількість зареєстрованих осіб за своєю адресою.

«Сьогодні ми презентуємо тестову версію порталу. Наша мета – зробити все для того, щоб максимум послуг, які надає місцеве самоврядування та виконавчі органи, тернополяни отримували, використовуючи Інтернет у зручний для себе час», – каже міський голова Сергій Надал.

Завдяки «Електронному кабінету тернополянина» можна отримати муніципальні послуги в режимі онлайн, серед яких: медичні, транспортні, освітні, комунальні та послуги міської ради. В особистому кабінеті мешканці зможуть переглядати також дашборди (інтерактивні карти), де зібрані усі дані про зареєстрованих осіб у місті, інформацію про місця вивозу сміття, тощо.

Щоб скористатися електронним сервісом, тернополянам необхідно попередньо створити власний ID (зареєструватися), ідентифікувавшись через кваліфікований електронний підпис (КЕП/ЕЦП), PrivatBankID, тощо. Опісля необхідно вибрати потрібні послуги та слідувати алгоритму. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електронний кабінет, #електронний кабінет тернополянина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: