На Бережанщині штрафують неблaгополучні сім’ї

Опубліковано:
31 Січня, 2021
Перевірки умов проживання сімей з дітьми, які перебувають у групі ризику, планово виконують представники Бережанської міської ради та відділу поліції.

«Отримуючи від держави соціальні виплати на дітей деякі сім’ї, мабуть, забувають про цільове призначення даних допомог та неналежним чином забезпечують утримання своїх дітей», – зазначили у Бережанській службі у справах дітей.

Днями під час здійснення профілактичних заходів комісії відвідали 3 сім’ї, у двох з яких – виявили несприятливі умови для проживання дітей, недостатню кількість продуктів харчування, а також неналежне виконання батьківських обов’язків.

null

Зокрема на одну сім’ю складено протокол за ст.184 через невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

У Бережанській службі у справах дітей наголосили, що основна причина поганого догляду за дітьми, а також несприятливих умов для їхнього проживання – вживання батьками алкогольних напоїв, безробіття та небажання піклуватися про своїх дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штрафують неблaгополучні сім’ї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: