У Тернополі з 1 лютого запрацює «Соціальне таксі» для перевезення осіб з інвалідністю на візках

Опубліковано:
30 Січня, 2021

З 1 лютого Тернопільською міською радою запроваджується нова соціальна послуга з перевезення осіб з інвалідністю на візках – «Соціальне таксі».

Координатором і організатором соціальної послуги визначений Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг). На базі Центру працюватиме диспетчерська служба, що регулюватиме роботу «Соціального таксі».

Перевезення осіб з інвалідністю будуть здійснювати два автомобілі, один з яких Благодійного фонду «Карітас», другий – «Інклюзивно-ресурсного центру №1».

За попереднім замовленням спецтранспорт зможе довезти осіб з інваліднстю на візках  до медичних закладів, установ соціальної сфери, інших об’єктів інфраструктури територіальної громади, а також для участі у культурно – масових заходах та громадській діяльності.

Також будуть залучені і направлені міськрайонним центром зайнятості громадяни для надання допомоги з переміщення людей на візках, де відсутні ліфти, інші необхідні пристосування та супроводжуючі особи.

Для отримання даної послуги особою з інвалідністю на візках або їхніми законними представниками необхідно звертатися до Територіального центру попередньо (за один – три дні до терміну її отримання) або за телефонами: (0352) 23-56-68, 067 4611075.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Соціальне таксі», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: