У Тернополі розпочалася онлайн-реєстрація на перегляд фільму «Крути 1918»

Опубліковано:
30 Січня, 2021

До Дня вшанування пам’яті Героїв Крут 29 січня у кінотеатрі «Злата» (вулиця Івана Франка, 8) відбудеться безкоштовний кінопоказ українського історичного фільму «Крути 1918». Початок о 17:15 год.

У зв’язку із карантинними обмеженнями, кількість глядачів у залі буде обмежена. Тож усіх охочих переглянути художню кінострічку про подвиг молодих військових-курсантів Української Народної Республіки під час бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року, просимо пройти онлайн-реєстрацію за посиланням.

Нагадаємо, з метою гідного вшанування пам’яті Героїв Крут, окрім перегляду фільму у Тернополі заплановано також проведення наступних заходів:

  • 29 січня –  Панахида за полеглими в бою (Тернопільський історико-меморіальний музей політичних в’язнів, вул. Коперника, 1). Початок о 15:30 год.;
  • 29 січня –  «Крути – думка молоді в 2021» (Тернопільський історико-меморіальний музей політичних в’язнів). Початок о 16:00 год.;
  • 29 січня – Лекція про Крути. Розповідає історик та публіцист Святослав Липовецький (Тернопільський історико-меморіальний музей політичних в’язнів). Початок о 16:40 год.;
  • 31 січня – Квести для молоді (ГО «Права молодь», НСОУ «Пласт»). Початок о 10:00 год.

Тематичні заходи організовують управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради спільно з громадськими організаціями і Молодіжною міською радою.

Запрошуємо усіх приєднатися до вшановування пам’яті Героїв битви під Крутами. Лише той, хто пам’ятає минуле, має гідне майбутнє.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм «Крути 1918»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: