Медзакладам Тернопільщини передали апарати ШВЛ

29.01.2021 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Волонтерська організація «Угорська економічна служба допомоги» передала Тернопільській області 5 ШВЛ апаратів. Сьогодні обладнання завезли в Тернопільський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

«Співпраця з міжнародними волонтерами неодноразово приносила свої плоди. Зокрема дана організація, ще 2015-17 роках допомагала нашим бійцям на сході, а з початком пандемії надала значну допомогу і нашій області. Сьогодні, Тернопільщина отримала 5 ШВЛів, які допоможуть рятувати життя», - зазначає начальниця Управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко.

Також отримане обладнання передадуть в Бережани, Зборів, Ланівці та другу міську лікарню.

Додамо, що станом на 29 січня в Тернопільській області лабораторно підтвердили 34628 випадків COVID-19. З них 524 - летальні (3 випадки жителі інших областей). Одужало 34628 осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі