«Дозволити перевозити більше пасажирів у громадському транспорті»: депутати Тернопільської міської ради звернулися до Кабінету Міністрів

Опубліковано:
29 Січня, 2021

Сьогодні, 29 січня, відбулася сесія Тернопільської міської ради. Під час якої депутати прийняли звернення до Кабінету Міністрів України щодо задоволення потреб суспільства в громадських перевезеннях.

Як зазначається у листі звернення, через обмеження перевозити пасажирів тільки на сидячих місцях, мешканців не можуть вчасно доїхати до місць навчання або ж до роботи і у зворотному напрямку, особливо з 7.00 до 10. 00 та з 17.00 до 20.00. Також перевізники скаржаться на збитковість роботи.

Відтак депутати запропонували Уряду внести зміни у підпункт 10 пункту 2 Постанови від 09.12.2020 №1236 та викласти його в наступній редакції:

«Здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів у комунальному транспорті, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння та 50% кількості стоячих пасажирів, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу, визначеною в реєстраційних документах на цей транспортний засіб», – йдеться у зверненні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський ранспорт, #депутати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проїзд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: