4 лютого вперше у Тернополі відбудеться зустріч у форматі «Чоловіки для Жінок»

Опубліковано:
29 Січня, 2021

Вперше у Тернополі відбудеться зустріч у форматі «Чоловіки для Жінок». Захід організовує Українська Платформа «Жінки в Бізнесі». Гостей чекає зустріч із засновницею Платформи Надією Лисецькою, підприємницею та Президенткою @Business People Club та Ольгою Навроцькою очільницею регіонального представництва Жінки в Бізнесі у м. Тернопіль – власницею ТМ Fruit Art Home Jam.

Спеціальним гостем вечора буде президент Українського бюро винограду і вина, член Європейської асамблеї професіоналів вина та засновник сімейної виноробні «Колоніст» Іван Плачков. Він розповість про те, як досяг успіху, ділитиметься власним досвідом. Родзинкою вечора стане дегустація палітри вин «Колоніст».

«Українська Платформа Жінки в Бізнесі – об’єднує жінок-підприємиць, представниць жіночих бізнес-асоціацій та менторів для розвитку і навчання, генерування нових ідей та реалізації спільних проєктів. Сподіваюся, що гості заходу почерпнуть для себе чимало цікавого, сповняться натхненням на нові задуми та розвиток і, звичайно, отримають насолоду від дегустації смачного вина», – каже Ольга Навроцька. 

Зустріч розпочнеться о 18.00 год. у ресторані «Garden Hall». Де можна придбати квитки та за детальнішою інформацією про подію дивіться тут: https://www.facebook.com/events/519634748983285/?ti=ls

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Чоловіки для Жінок», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: