Жителька Бучача пропонує стерилізувати і зробити притулок для тварин, яких позбулися господарі

Опубліковано:
28 Січня, 2021

Жителька Бучача Maryana Protsyk у мережі Facebook написала про те, що у місті збільшується кількість безпритульних котів та собак, яких підкидають недобросовісні господарі, аби позбутися цих тварин. Так, жінка пропонує зібрати кошти на стерилізацію котів та собак і на створення для них притулку:

«Як Вам така ідея ????? Хочемо звернутися до Бучачан ….. на даний момент є сумна ситуація з котами ( собаками ) на масиві і не тільки… їх з кожним днем все більше і більше… люди просто їх викидають на призволяще а добрі люди їх годують …. але щоб вони не розмножувалися потрібно щось для цього робити ….. є один вихід стерилізація! Чи б Ви підтримали нашу думку і допомогли нам в цьому…. створити фонд безпритульних тварин де будуть збиратися кошти за які будуть стерилізувати коти і собаки також потрібні люди які б могли брати участь в цих всіх котячо-собачих справах…

чекаємо на Ваші відгуки та поради!!», – пише Maryana Protsyk.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: