«Ми проти підвищення тарифів!»: у Тернополі відбулася акція протесту

Опубліковано:
26 Січня, 2021

У Тернополі сьогодні, 26  січня, відбулася мирна акція проти підвищення тарифів на житлові послуги.

Під час акції  учасники сформулювали колективне звернення до президента України Володимира Зеленського, Уряду, Верховної ради України, НКРЕКП та РНБО України. Зокрема,  тернополяни вимагають: встановити максимальну граничну ціну на електричну енергію на рівні 1,00 грн з урахуванням ПДВ за 1 кВт; ініціювати проведення аудиту та повернення у власність, на баланс та управління державної компанії усі газотранспортні, газорозподільчі та електричні мережі тощо.

«Підвищення тарифів на житлові послуги в умовах соціальної і економічної кризи – це злочин проти українського народу. Варто наголосити, що ми солідарні з усією країною, бо вважаємо, що піднімати тарифи на житлово-комунальні послуги для населення в період криз, тотальних локдаунів та пандемії – це не просто доведення людей до зубожіння, а черговий геноцид з боку влади!» – зазначає Ружена Волянська.

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #мітинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протест, #тариф, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: