Стріляв у спину: правоохоронці встановили особу тернополянина, який травмував дітей

Опубліковано:
26 Січня, 2021

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який, ймовірно, поранив двох школярів біля тернопільської школи № 26.

Як повідомляє поліція, експерти встановили, що постріл був здійснений з будинку поруч. Також встановили траєкторія пострілу та вікно з якого, ймовірно, стріляли. Згодом у квартирі, з якої могли стріляти, оперативники провели огляд. Під час огляду правоохоронці виявили та вилучили мисливську гладкоствольну вогнепальну рушницю.

«Встановлено мешканця цієї квартири, який перевіряється на причетність до вчинення злочину. За результатами попередніх слідчих дій було внесено до реєстру досудових розслідувань інформацію про вчинення двох кримінальних правопорушень. Це – хуліганство за статтею 296 частина 4 ККУ та нанесення тяжких тілесних ушкоджень за частиною 1 статті 121 ККУ», – каже Олександра Богомола.

Нагадаємо, що 21 січня до лікарні потрапив малолітній мешканець Тернополя. Травми хлопчик отримав під час катання на санках поблизу 27-ї школи.

Медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини лікарі вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Також травми отримали ще двоє дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #дріб, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: