Начальника СБУ Тернопільщини нагородили орденом Святого Архістратига Михаїла

Опубліковано:
26 Січня, 2021

Начальнику управління Служби безпеки України в Тернопільській області Юрія Борейчука нагородили орденом Святого Архістратига Михаїла. Вручив церковну нагороду архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської єпархії ПЦУ

Церковну нагороду керівникові СБУ в області вручили 25 січня. Також священнослужителі привітали Юрія Борейчука з днем народження і поблагословив на успішну службу на благо Української держави.

Додамо, що орденом Святого Архістратига Михаїла – український недержавний орден, заснований Православною Церквою України для вшанування людей за заслуги перед помісною церквою. Орден має два ступені. Нагородження здійснює Настоятель ПЦУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орден Святого Архістратига Михаїла, #СБУ, #тернопіль, #тернопільські новини, #Юрій Борейчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: