Учасники бойових дій Тернопільщини закликали депутатів обласної ради вплинути на необґрунтоване підвищення тарифів для громадян

Опубліковано:
26 Січня, 2021

Під час сесії Тернопільської обласної ради члени громадської організації «Об’єднання бойових побратимів» звернулися до голови обласної ради Михайла Головка та обранців облради  з вимогою вплинути на невиправдану політику президента та урядовців України.

Учасники бойових дій Тернопілля обурені роботою центральної влади та діями некомпетентних чиновників, зокрема захмарним підвищенням тарифів на енергоносії та введенням локдауну в Україні.

У сесійній залі документ зачитав Олександр Починок.

«Такі дії знищують малий та середній бізнес та прирівнюються до геноциду. Нагадуємо вам, що закон один для всіх та перед законом всі рівні. Ви забули, що в 2013-му  та 2014-му саме через таку вакханалію влади постав український народ», — йдеться у зверненні, затвердженому підписом голови громадської організації Ігоря Войцехівського та печаткою об’єднання.

Представники громадської організації закликали народних депутатів звернутися до президента, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів щодо негайного зменшення тарифів на енергоносії всіх видів і скасування локдауну у областях і районах, де дозволяє епідеміологічна ситуація. Окрім цього, учасники бойових дій Тернопільщини вважають, що президентові необхідно виправити помилки в кадрових призначеннях на керівні посади.

Також Олександр Починок звернувся до народних депутатів Верховної Ради від «Слуги народу», які представляють Тернопільщину. Він наголосив, що за рік перебування в парламенті вони не зробили нічого стосовно покращення добробуту мешканців області, хоча свого часу обіцяли боротися з олігархами.

Після сесійного обговорення обранці прийняли звернення депутатів Тернопільської обласної ради  до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України,  Фонду державного майна України, Антимонопольного комітету України щодо необгрунтованого підвищення тарифів на комунальні послуги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звернення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олександр Починок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: