На Тернопільщині перевіряють будинки для літніх людей

25.01.2021 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині правоохоронці перевірять законність роботи усіх пансіонатів для громадян похилого віку, будинків-інтернатів для осіб з інвалідністю, нарко- та алкозалежних центрів.

Як зазначають в поліції, мобільна група уже перевірили 40 таких закладів. Під час перевірок інспектори звертали увагу на безпеці перебування громадян в установах, їх наповненість та наявність відповідної юридичної документації. У результаті перевірки порушень не було виявлено.

Також мобільна група, до якої увійшли представники поліції, рятувальники, працівників закладів охорони здоров'я та райдержадміністрацій, перевірятимуть приватні дошкільні навчальні заклади.

Нагадаємо, що 21 січня 2021 року у місті Харкові у приватній будівлі, переобладнаній під будинок для людей похилого віку, сталася пожежа. За попередньою інформацією, у приватному будинку проживали 33 особи похилого віку, 15 осіб загинуло, 11 надається медична допомога.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі