Змова чи політичний піар: чому «Європейська солідарність» в облраді не підтримала звернення щодо зниження тарифів

Опубліковано:
25 Січня, 2021

21 січня, відбулося засідання сесії Тернопільської обласної ради. Народні обранці прийняли звернення до Верховної Ради України та Кабміну, демонструючи свою категоричну незгоду із різким підвищенням тарифів для населення.

Серед усіх виокремилася «Європейська Солідарність». Лише кілька депутатів із фракцій «ЄС» публічно продемонстрували незгоду із підняттям тарифів, проголосувавши «за» звернення, – пише Тернополяни.

Лідер тернопільського «ЄС» Степан Барна, який неодноразово публічно виступав на захист населення, називаючи тарифи здирницькими та несправедливими, знову, як бачимо, зайнявся популізмом. Адже продемонструвати свою тверду позицію в сесійній залі та натиснути кнопку «за» головний «порошенківець» на Тернопільщині так і не зміг. Це ще один приклад того, що говорить Степан Барна одне, а робить зовсім інше.

Варто зазначити, що напередодні сесії голова обласної ради Михайло Головко провів робочу зустріч із головами фракцій, зокрема: Василем Деревляним, Степаном Барною та Марією Чашкою, у рамках якої було погоджено провести засідання сесії, на яке буде винесено всього два питання – щодо підтримки звернення про недопущення підняття тарифів та скасування локдауну в Україні.

Під час погоджувальної ради із головами усіх фракцій, представлених в обласній раді, було спільно напрацьовано текст звернення до керівництва держави.

Проте, під час сесії «опозиційний» Барна знову ж таки вирішили зайнятися самовихвалянням на камери та вперто наполягав на своєму варіанті тексту звернення. Виходить, що цікавило його не питання долі людей, які не в змозі заплатити за комунальні послуги за «драконівськими» тарифами, а лише власний піар. І звернення щодо тарифів у його баченні було тільки черговим приводом розповісти на словах, а не показати своїми діями, як він «дбає про людей».

Не підтримали звернення щодо необґрунтованого підвищення тарифів на комунальні послуги разом із Степаном Барною й інші представники фракції «ЄС». Зокрема, Віталій Батіг, Петро Буринюк, Олег Валов, Василь Вислоцький, Василь Градовий, Василь Кобель, Вікторія Кривоніс, Юрій Ништа, брати Юрики та Ірина Шумада.

null
null
null

Виникає запитання: чому представники найбільшої фракції в Тернопільській обласній раді виступили проти жителів Тернопільщини, які не раз виходили на акції протестів та закликали представників влади знизити тарифи?!

Мабуть, Степан Барна забув, що кожних п’ять років для кожного політика настає «час розплати» за свої слова та дії. А в умовах війни та пандемії політичні популісти мають понести політичну відповідальність!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #ЄС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #тарифи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: