Китайська компанія планує побудувати завод на Тернопільщині

Опубліковано:
25 Січня, 2021

Представники китайської компанії Fufeng Group планують побудувати на території області завод з перероблення кукурудзи. Наразі тривають переговори. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Вироблену продукцію компанія планує в основному експортуватися в ЄС. Також частину продукції на внутрішньому ринку.

«В разі погодження співпраці інвестиції зі сторони китайської фірми в будівництво підприємства з перероблення кукурудзи будуть становити 200 млн дол. США. Якщо справи підуть вдало, то через 3 роки компанія планує збільшити інвестиції до 600 млн. USD. Для Тернопільщини це дасть велику кількість робочих місць та розвиток економіки краю», – зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Додамо, що Тернопільська область в лідерах з посівних площ кукурудзи, зокрема у 2020 році валовий збір становив 1246,1 тис. тонн, а урожай з одного гектара становив 98,9 ц/га.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #завод з перероблення кукурудзи, #китайській завод, #компанія Fufeng Group, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: