На Тернопільщині люди продовжують мітингувати та вимагати справедливих тарифів

Опубліковано:
25 Січня, 2021

Сьогодні, 25 січня, у місту Монастириська люди добивалися справедливих цін на водопостачання та водовідведення. Відтак з плакатами мешканці прийшли під стіни адмінбудівлі ОТГ. Про це повідомляє Степан Бориславський.

Пікетувальники висловлювали своє незадоволення щодо підвищення тарифів на комунальні послуги. Зокрема люди обурювалися великою різницею в тарифі на воду.

«До присутніх на цю акцію ніхто не вийшов із влади – керівників ОТГ. Я особисто будучи в приміщенні під час мітингу бачив керівника Монастириського ОТГ – Андрія Старуха та його заступника – Андрія Гладиша, як виходили в коридор із колишньої приймальні Монастириської районної ради. Чому вони проігнорували цю акцію? На кого вже тоді надіятись жителям громади, як керівник Монастириського ОТГ», – йдеться у повідомленні.

У результаті пікету люди написали заяву голові Монастириського ОТГ Андрію Старуху. Також мешканці закликали депутатів підтримати їхні вимоги на черговій сесії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #мітин, #монастириськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пікет, #тарифи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: