Нардеп Андрій Шараскін поділився, як з однодумцями намагається запобігти агресії росіян на морі

25.01.2021 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Народний депутат, учасник війни на Донбасі Андрій Шараскін, опинившись у парламенті, активно взявся до роботи з укріплення нашої держави ворожим підступам. Одним із напрямів своєї діяльності у Верховній Раді Шараскін визначив захист України від агресії Російської Федерації. Зокрема нардеп очолив підкомітет з питань міжнародної морської політики та безпеки Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Про свої напрацювання у цій сфері Андрій Шараскін регулярно звітує на власній сторінці у Фейсбуці. Так, нещодавно підкомітет аналізував ризики агресії ворога на морі.

«19 січня відбулось перше засідання підкомітету з питань міжнародної морської політики та безпеки, на якому мав честь головувати, то ж щиро дякую усім колегам, що приєднались до роботи в цьому напрямку Solomiia Bobrovska, Марія Іонова Олександр Мережко.

null

Цього тижня зосередили увагу на безпековій морській компоненті.

21 січня відбулась робоча зустріч за участю контр-адмірала Олексія Неїжпапи, Командувача Військово-Морських Сил ЗСУ, та віцеадмірала Сергія Гайдука, адже саме ВМС є одним із надважливих інструментів геополітики та основний фактор стримування агресії РФ на морі.

null

22 січня разом з колегами ознайомились із презентацією Центр Оборонних Стратегій щодо наростаючих загроз у Чорноморському регіоні Lisa Yasko Andrew Zagorodnyuk, Роман Костенко, Богдан Яременко.

Очевидною є необхідність якнайшвидшого напрацювання стратегічних документів на законодавчому рівні про морську політику України. Намітили велике і амбітне завдання», - написав Андрій Шараскін.

Народний обранець також наголосив, що він особисто та представники підкомітету відкриті до співробітництва із зацікавленими сторонами.  Останні можуть сконтактувати з народним депутатом, написавши на його електронну скриньку sharaskin@rada.gov.ua.

Фото зі сторінки Андрія Шараскіна


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі