Владика Тихон подарував голові облради Михайлу Головку копію Пересопницького Євангелія (фото)

Опубліковано:
25 Січня, 2021
Четверте пленарне засідання першої сесії Тернопільської обласної ради вчора, 21 січня, розпочалося із благословення священників.

 
Архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон вручив голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку копію Пересопницького Євангелія, окропив присутніх свяченою водою та побажав обранцям працювати у мирі на благо людей.
null
 
– Пам’ятайте, що ми всі тут – гості. Щоб через 5 років люди не переходили від вас на іншу сторону тротуару, зараз приймайте правильні благословенні рішення. Я бажаю всім, перш за все, міцного козацького здоров’я, довгих літ. Засівайте зерна любові, бо зла й так вистачає у цьому тимчасовому грішному світі. Дарую обласній владі, голові, перш за все, це Євангеліє. Рекомендую поставити його за скло, аби кожна фракція, яка приходить з добрими чи поганими помислами, присягала, що говорять правду, а десятину нехай несуть на Руську,22. Пам’ятайте, що треба допомагати ближнім, сиротам, інтернатам, усім нужденним. Я дарую Вам це Пересопницьке Євангеліє, щоб ви, молодий за віком але зрілий політик, ще багато-багато літ мали надію, що колись станете за трибуну, аби присягнути народу України,  зазначив владика Тихон.
 
Михайло Головко запевнив, що Тернопільська обласна рада працюватиме на благо Тернопільщини й всієї України.
 
null
 
– Дякую! Це велика честь для мене та всього депутатського корпусу. Це буде нас стимулювати служити Господу і Україні, дотримуватися тез та ідеалів, з якими ми йшли до своїх виборців, відстоювати інтереси українців, – наголосив Михайло Головко.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: