Тернополяни збирають кошти на лікування школяра, якому вистрілили у спину

25.01.2021 07:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Оксана Горобець
Тернополі оголосили збір коштів на лікування 11-річного Максима Капустяника. Хлопчику вистрілили у спину, але чим та з чого наразі невідомо.

Як повідомили у поліції, травми, схожі на опіки від петарди, він отримав під час катання на санках поблизу 27 школи 21 січня. В нього кинули невідомий предмет, який пропалив куртку, травмувавши спину і пальці дитини.

Дитячо-юнацький футбольний клуб "ЧЕМПІОН" оголосив збір коштів на лікування школяра.

"Шановні батьки, друзі! Прошу Вашої підтримки, сьогодні в нашого вихованця Капустяника Максима 2009 року народження, під час прогулянки біля школи, невідомий вистрілив йому у спину, Максим знаходиться в лікарні, дуже просимо Вас допомогти фінансово на лікування, номер картки батька: Капустяник Ярослав 4149629315495515", – написали на сторінці ФК.

Поліцейські встановлюють усі обставини інциденту. Якщо ви стали свідком цієї події, або вам відома інформація, яка допоможе встановити особу зловмисника, телефонуйте за номером у Тернополі (0352) 27-11-70 або на лінію "102".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі