Президент нагородив орденом ректора Західноукраїнського національного університету

Опубліковано:
24 Січня, 2021

Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня. Очільника Тернопільського вишу відзначили державною нагородою України з нагоди Дня Соборності України. Про це йдеться в указі президента №24/2021.

У документі зазначено, що нагороду Андрію Крисоватому присвоєно за значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Із отриманням ордена «За заслуги ІІІ ступеня» ректора привітали викладацький колектив і студенти.

«Професорсько-викладацький колектив, працівники та студенти класичного університету Тернополя вітають Андрія Ігоровича і бажають йому наснаги , енергії та здоров‘я для нових звершень в ім‘я України!», — йдеться у повідомленні на сторінці Західноукраїнського національного університету в соцмережі.

Галина Кіт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зеленський, #крисоватий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орден, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: