​У Тернополі обстріляли 11-річного хлопчика, який катався на санчатах біля школи (Відео)

Опубліковано:
24 Січня, 2021

У Тернополі, ймовірно з дробовика, обстріляли дитину, яка каталася на санчатах біля школи. Хлопчика доставили в лікарню з опіками. Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

Лікарі діагностували у 11-річного пацієнта множинні поранення по всьому тілу, швидше за все викликані вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Наразі хлопчик потребує ще одного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні.

Поліцейські відкрили кримінальну справу за статтею “хуліганство” (296 КК) і продовжують детально розслідувати усі обставини злочину.

В ході проведених оперативних дій правоохоронці обстежили прилеглу територію та виявили в квартирі одного з міцевих жителів гладкоствольну зброю. Її вилучили та направили на експертизу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обстріляли, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: