Верховна Рада опублікувала порядок денний на наступний тиждень

Опубліковано:
24 Січня, 2021

Верховна Рада опублікувала порядок денний на наступний пленарний тиждень 26-29 січня. Відповідна інформація розміщена на сайті парламенту.

Як повідомлялося, 26 січня у Раді виступить прем’єр-міністр Денис Шмигаль щодо тарифів. Раніше на нараді прем’єр поінформував про рішення держрегулювання цін на газ з лютого на період карантину (фактично до кінця опалювального сезону). До того ж, уряд сподівається на підтримку МВФ у цьому питанні.

У цей період Рада також планує розглянути низку законопроєктів. Серед них – законопроєкт №3612 про референдум, про скасування трудової книжки (№3623), так званий законопроєкт про “податок на Гугл” (№4184), низка екологічних законів, реформа Служби безпеки, законопроєкт про парламентську службу (№4530).

На п’ятницю також заплановано розглянути законопроєкт про заборону пластикових пакетів №2051-1.

Парламент також оприлюднив календарний план п’ятої сесії, яка почнеться з 2 лютого. 26-29 січня Рада працює в режимі пленарних засідань відповідно до календарного плану четвертої сесії.  

Народний депутат Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі зазначив, що порядок денний ще буде змінюватися.

“Кажуть, і кадрові питання можуть виникнути. Але поки і так виглядає цікаво як для початку політичного сезону”, – написав він.

Напередодні пленарного тижня,  25 січня о 18:00,  “Слуга народу”проведе засідання фракції, про це повідомили джерела LB.ua.

“Законопроект по референдуму є в плані (порядок денний), але ми ще його не обговорювали предметно. Можливо, в понеділок (фракція на 18:00) будемо обговорювати”, – розповів співрозмовник.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Рада, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: