Люди Тернопільщини: 86-річна пенсіонерка в’яже шкарпетки для воїнів АТО/ООС

Опубліковано:
23 Січня, 2021

На Тернопільщині 86-річна Михайлина Ленчишин в’яже шкарпетки для воїнів АТО/ООС. Пенсіонерка уже вив’язала майже сто пар. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами Михайлини Ленчишин, в’язати вона може навіть із заплющеними очима, головне, аби нитки були. Відтак нещодавно бабуся Михайлина зробила теплий подарунок хлопцям-захисникам до Миколая.

За постійну підтримку і допомогу воїнам АТО Територіальний відокремлений підрозділ ГО Спілки бійців та волонтерів АТО «Сила України» надіслав їй листа, у якому подякував за її небайдуже серце.

Додамо, що Михайлина Ленчишин родом із села Долина Теребовлянського району. Разом з чоловіком виростили трьох синів. Найстарший Ярослав, йому 60 років, мешкає в Одеській області, художник, різьбяр, іконописець. Колись працював у Теребовлі в художній майстерні. На два роки молодший від Ярослава Михайло живе у Зборівському районі, він будівельник. Разом з мамою проживає і дбає про неї 48-річний син Йосип, майстер виробів із каменю, поет-пісняр.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #Михайлина Лнчишин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #село Слобідка, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: