Відомий на Тернопільщині громадсько-політичний діяч став радником голови Тернопільської обласної ради.

Опубліковано:
22 Січня, 2021

Відомий на Тернопільщині громадсько-політичний діяч Руслан Кулик став радником голови Тернопільської обласної ради.

Розпорядження про це підписав очільник облради Михайло Головко.

– Призначити Кулика Руслана Васильовича  радником голови Тернопільської обласної ради сьомого скликання на громадських засадах на строк повноважень голови обласної ради сьомого скликання, – йдеться в документі.

Руслан Кулик є членом Центрального проводу політичної партії «Республіканська платформа». Має вищу освіту та ступінь магістра з міжнародної економіки.

Навчався у Стокгольмській школі бізнесу Стокгольмського Інституту Міжнародного Бізнесу (Швеція) та Європейській Академії Берліна (Німеччина).

У 2015-2018 роках був радником голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Жебрівського з питань міжнародного співробітництва та співголовою робочої групи з розробки планів заходів з реалізації Стратегії розвитку Донецької області на період до 2020 року.

У 2014-2015 роках – начальник управління інвестиційної, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародного співробітництва Департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Тернопільської обласної державної адміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кулик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #радник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: