Навчальний заклад із давньою історією: один із вишів Тернопільщини не будуть ліквідовувати

Опубліковано:
21 Січня, 2021

Депутат Верховної Ради Ігор Василів запевнив, що Кременецьку обласну гуманітарно-педагогічну академію ім.Тараса Шевченка не ліквідують. Про це повідомляє Типовий Кременець.

За словами нардепа, наразі про жодну ліквідацію та звільнення працівників КОГПА ім. Тараса Шевченка не ведуться розмови.

«Переконаний, що Тернопільська обласна рада одностайно захистить право людей на працю і в жодному разі не допустить ліквідації цього вищого навчального закладу із давньою історією», – наголосив депутат.

Також під час зустрічі нардепа з головою Кременецької міської ради обговорили низку розроблених проєктів, які можна реалізувати в рамках субвенції на соціально-економічний розвиток. У цьому питанні народний депутат пообіцяв свою підтримку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор василів, #КОГПА ім. Тараса Шевченка, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: