На Тернопільщині запрацює «Фабрика різдвяного вареника»

Опубліковано:
21 Січня, 2021

У Байковецькій громаді 30 січня розпочне роботу «Фабрика різдвяного вареника». Згодом  смаколики відправлять  воїнам на Схід України.

Цехами «Фабрики різдвяного вареника» стануть їдальні сільських шкіл громади, а в Гаях-Шевченківських – дитячого садочка. Однак через карантин та обмежену кількість робочих у навчальних закладах, не усі охочі зможуть долучитися до роботи «Фабрики різдвяного вареника». Тому організатори акції пропонують людям ліпити вареники вдома і приносити їх у пункти збору.

Додамо, що уже п’ятий рік поспіль у Байковецькій громаді діє «Фабрика різдвяного вареника». З кожним роком кількість вареників, які відвозили волонтери солдатам та офіцерам, зростала. Так, торік їх було виготовлено понад 40 тисяч.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Байковецька ОТГ, #вареники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Фабрика різдвяного вареника
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: