«Його смерть не була даремною»: у Тернополі вшанували пам’ять військового

Опубліковано:
21 Січня, 2021

У 44 окремій артилерійській бригаді пролунав Дзвін Пам’яті. Адже саме в цей день, 21 січня 2015 року, поблизу села Озерянівка Донецької області, загинув військовослужбовець Андрій Молодик.

«Непоправних втрат зазнала наша бригада в січні 2015 року. Одним з тих героїв, який поклав найдорожче, що є в людини – власне життя, на вівтар служіння своїй державі, був наш бойовий побратим Андрій МОЛОДИКА. І його смерть не була даремною. Сьогодні ми з Вами продовжуємо захищати рідну землю, виконуючи завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, продовжуємо надійно стояти на сторожі суверенітету і незалежності нашої України і готові будь-якої миті дати гідну відсіч агресору. Вічна пам’ять тобі, бойовий друже. Герої не вмирають, вони назавжди в наших серцях», – зазначив командир бригади полковник Роман Дудченко.

З нагоди 6-річниці загибелі у 44 окремій артилерійській бригаді приспущено Державний прапор України. Також священнослужителі відслужили поминальну панахиду, а військовослужбовці вшанували пам’ять воїна Андрія хвилиною мовчання.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 окрема артилерійська бригада, #Андрій Молодик, #кіборг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: